Πάνος Χατζηκουτσέλης: έφυγε από τον καημό του για τον θάνατο των δικών του ανθρώπων! Σε λίγη ώρα η κηδεία του, χωρίς παρουσία κόσμου!

Έφυγε από τον καημό του για τον χαμό των τεσσάρων αδερφών του και τον θάνατο του 26 χρονου ανηψιού και βαφτισιμού του Ερμή-Ιωάννη! Αυτό αποκάλυψε στην Espresso η πολυαγαπημένη ανηψιά του Πάνου Χατζηκουτσέλη, Άση η οποία με δάκρυα στα μάτια προσπαθεί να ξεπεράσει τον μεγάλο της πόνο για τον θείο της.
Κλεισμένος στον εαυτό του, στο σπίτι του στην οδό Αχαρνών, εδώ και πολλούς μήνες έχοντας στις σκέψεις του μόνο τα πρόωρα αδικοχαμένα του αδέρφια  καθώς και το παιδί της ανηψιάς του Άσης {Ερμή Ιωάννη} που έφυγε εντελώς ξαφνικά και  τον λάτρευε, ο ηθοποιός άφησε την Παρασκευή το μεσημέρι την τελευταία του πνοή σε ηλικία 75 ετών προκαλώντας θλίψη στο πανελλήνιο. «Είναι αλήθεια ότι έφυγε με αυτόν τον μεγάλο καημό. Από τα  πέντε αδέρφια που είχε η οικογένειά του, είχε μείνει μόνος του. Και αυτό τον γονάτισε» είπε αποκλειστικά στην Espresso η ανηψιά του.
Χαρακτηριστικό για το πόνο που βίωνε ο πολυτάλαντος ηθοποιός, το ανέφερε η ανηψιά του Άση Χατζηκουτσέλη σε χθεσινή της ανάρτηση η οποία έγραψε στο προφίλ της: «Τον Πανούλη θα αποχαιρετήσουμε την Τρίτη 24/3/2020 το μεσημέρι στο κοιμητήριο του Μαραθώνα για να είναι παρέα με τον πατέρα μου και αδελφό του Θοδωρή και το γιο μου και βαφτισιμιό του Ιωάννη – Ερμή που τόσο λάτρευε. Έτσι θα είναι όλοι μαζί παρέα και εκεί αλλά και στον δικό τους Παράδεισο. Λόγω των συνθηκών η κηδεία θα γίνει σε εξαιρετικά κλειστό οικογενειακό κύκλο. Ξέρουμε όμως πως όλοι θα είστε κοντά του και κοντά μας με τη σκέψη σας. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας στον Πανούλη μας αλλά και τη συμπαράσταση στη δική μας θλίψη για την απουσία του. Να ξέρετε όμως ότι τώρα θα είναι πιο χαρούμενος γιατί θα συναντηθεί με τα αδέλφια του, ειδικά τη Ρουλίτσα του, και τους φίλους του που τόσο του έλειπαν».
Τα τελευταία χρόνια ο Πάνος Χατζηκουτσέλης αντιμετώπιζε σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα, με αποτέλεσμα αυτό να τον κρατάει μακριά από τις δημόσιες εμφανίσεις του, αλλά και από κάθε είδους δραστηριότητα που θα του γαλήνευε τον πόνο.