Ο μεγάλος νικητής του YFSF ήταν ο…

Λαμπερή η πρεμιέρα του YFSF η οποία είχε πολύ ωραίες και καθηλωτικές σκηνές. Οι τηλεθεατές του ANT1 παρακολούθησαν  την πρεμιέρα του YFSF – All Star και οι χρήστες των social media “ζωγράφισαν” με τις ατάκες τους στο twitter. Η Μαρία Μπεκατώρου στον ρόλο της οικοδέσποινας ήταν στα καλύτερά της. Και φέτος στο YFSF συμμετέχουν οι καλύτεροι παίκτες που πέρασαν από τους προηγούμενους κύκλους, με τον πήχη να έχει ανέβει ψηλά.
Η ταλαντούχα δεκάδα αποτελείται από τους Θανάσης Αλευράς, Κώστας Δόξας, Λευτέρης Ελευθερίου, Κρατερός Κατσούλης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Μπέττυ Μαγγίρα, Ησαΐας Ματιάμπα, Τάνια Μπρεάζου, Κατερίνα Στικούδη και Ίαν Στρατής.

Η νέα κριτική επιτροπή που αποτελείται από δύο μέλη που έχουν ξανακαθίσει σε αυτές τις θέσεις, την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Τάκη Ζαχαράτο και δύο πασίγνωστους καλλιτέχνες, τον Κωστή Μαραβέγια και τον Μιχάλη Ρέππα, δείχνει να έχει βρει ήδη ρυθμό.
Μετά την πρώτη καλησπέρα της παρουσιάστριας και των κριτών, αμέσως ξεκίνησε η σειρά εμφανίσεων με την Μπέττυ Μαγγίρα να ανεβαίνει πρώτη στη σκηνή.

Στα highlights της βραδιάς, το απίστευτο ντουέτο, ανάμεσα σε Κώστα Δόξα και Θανάση Αλευρά, ως Βίσση – Βανδή.

Τα πράγματα όμως σοβάρεψαν λίγο πριν το φινάλε της βραδιάς. Η κριτική επιτροπή ανακοίνωσε την βαθμολογία των παικτών. Κάθε κριτής είχε το δικαίωμα να βαθμολογήσει με 7,8,9 ή 10 βαθμούς από δύο συμμετέχοντες, δίνοντας τους 11 σε έναν παίκτη και τους 12 σε αυτόν που θεωρούσε καλύτερο.

Αργότερα αποκαλύφθηκε και η βαθμολογία των παικτών, αλλά και των τηλεθεατών οι οποίοι παρακολουθούσαν live streaming το σόου.

Μεγάλος νικητής της βραδιάς ήταν ο Κώστας Δόξας ως Δέσποινα Βανδή